Inspiratie

 

Ieder heeft zijn inspiratiebronnen. Er zijn meerdere mensen die mij geïnspireerd hebben in mijn leven. Van kleins af aan wist ik dat ik mensen liefde en troost wilde geven. Nu neemt dit vorm aan door als Mesoloog te werken. Maar ook door te schrijven en te zingen kan ik dit geven.

 

Een persoon die mij geïnspireerd heeft is Nana Mouskouri. Mijn ouders luisterden naar haar muziek toen ik klein was. Nog steeds vind ik haar een geweldige zangeres, die zoveel emotie kan overbrengen, en een boeiende persoonlijkheid.

 

Ik houd van Nana, omdat ze veelzijdig is, een groot talent en ervaring, ze heeft een bijzondere sound en ze is vriendelijk voor haar fans.

Ze zingt in meer dan 12 talen. In verschillende stijlen, van opera, jazz,  pop, chanson, (Griekse) folksongs, schlager, country, etc. Ze kan alles zingen. Ze heeft meer dan 350 gouden platen en alle awards en onderscheidingen die je in een leven krijgen kan. Ze is 1 van de best verkopende platen artiesten ter wereld. In elk werelddeel kennen ze haar.

 

Ze werkt ook voor Unicef. Zij en haar songs staan voor mij voor hoop, liefde en troost.

Haar boodschap is positiviteit, vrijheid, eerlijkheid en echtheid. Ze heeft haar bril nooit willen afdoen, omdat ze zichzelf wilde blijven. Die echtheid zie je ook in haar interviews, documentaires en boeken.

 

Ze laat zien dat je nooit te oud bent. En dat oude stemmen mooi kunnen zijn.

Ze heeft een nieuwe cd gemaakt en begint aan een nieuwe wereldtour, The Forever Young Tour. *

 

Nana heeft mij geadviseerd om mijn lyrics te gaan zingen. En ik ben haar erg dankbaar voor haar advies. Ze heeft haar passie overgebracht.

 

 

Nana’s quotes:

 

“The most important in life is not what we do, but why and how we do it.”

 

“Ï do believe that if you haven’t learnt about sadness, you cannot appreciate happiness.”

 

“It’s nice to look good, but the most important thing is to be you.”

 

“We need friends, not enemies.”

 

 

http://www.nanamouskouri.de     *

http://www.nana-mouskouri.net/

http://www.nanamouskouri.nl/

 

 

Links

Pleasant Health

Home

Contact

Deze website is tijdelijk