Over mij

 

Mijn naam is Linda Krick. Geboren in 1971.

Mijn passie ligt in het helpen van mensen met onbegrepen en / of chronische klachten. Dat kan met Mesologie. Vanaf mijn 18e jaar heb ik gewerkt als doktersassistente. In ziekenhuizen en verpleeghuizen, en het langste in de huisartsenpraktijk. Vooral daar ontdekte ik dat de artsen levensreddend werk doen. Maar dat er ook veel patiënten kwamen met onbegrepen of chronische klachten, die niet verder geholpen konden worden. Want elke vorm van geneeskunde heeft zijn beperkingen.

Hierdoor raakte ik geïnteresseerd in Mesologie. Want Mesologie geeft een brede kijk op een patiënt. Het biedt veel mogelijkheden en ruimte om iemand als individu te ontmoeten en te behandelen, en al zijn aspecten erin te betrekken. Ik vind het leuk om alle ‘puzzelstukjes’ op hun plaats te zetten en het grote geheel te zien.

Ik ben zelf een aantal jaren ziek geweest, waardoor ik persoonlijk het effect van Mesologie heb ervaren.

 

Gedurende mijn werk als doktersassistente en mijn studie als mesoloog, heb ik mensenkennis opgedaan, door contact met verschillende mensen. Ook heb ik ervaring opgedaan met ouderen.  Ik ben creatief in het vinden van aanpassingen en oplossingen, doordat ik vaak met patiënten mee moest denken bij het vinden van zowel praktische als emotionele oplossingen. Deze jaren zie ik als een leerschool, zodat ik nu een eigen praktijk kan runnen.

Door mijn persoonlijke ervaringen en ziekte zie ik het belang van geduld, empathie en verbondenheid.

 

Grote passies zijn ook zingen en schrijven en muziek. En wandelen in de natuur.

Ik schilder af en toe een schilderij. Ik schrijf gedichten en songteksten. Ik heb mijn eerste song geschreven, die ik zelf kan zingen.

Het maakt mij blij, ik kan mijn emoties erin uitdrukken en het geeft mijn leven richting. Creativiteit en muziek kunnen helend werken, omdat het mensen blij maakt en een bijzonder effect in de hersenen heeft. Het is de beste remedie bij stress.  Dit wil ik graag doorgeven aan andere mensen. Het is allemaal in ontwikkeling, en ik wil er veel meer mee gaan doen. Daarom toon ik in dit persoonlijke gedeelte van de website, een aantal schilderijen, gedichten en songteksten.

Hiermee laat ik u een stukje van mezelf zien, als persoonlijkheid en in mijn creatieve werk.

 

Zie ook  facebook.com/Linda Krick Individualis Creative

               N1M (Number One Music)  Linda Krick

               ReverbNation Linda Krick

 

Linda Krick

 

 

 

Ik zie graag mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Ik zie altijd manieren voor verbetering.

 

 

Links

Pleasant Health

Home

Contact

Deze website is tijdelijk