Disclaimer Individualis Praktijk voor Mesologie

Informatie op deze site

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Hoewel Individualis Praktijk voor Mesologie ernaar streeft om correcte en actuele informatie te geven, kan zij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment, waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Individualis Praktijk voor Mesologie kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

 

Weblinks

Deze website bevat links naar websites die niet door Individualis Praktijk voor Mesologie worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Individualis Praktijk voor Mesologie wil zoveel mogelijk alleen naar sites linken die in haar ogen betrouwbaar zijn, maar ze is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

 

Overname teksten

De informatie op deze site mag je gebruiken voor eigen gebruik, bijvoorbeeld voor een werkstuk of spreekbeurt, met bronvermelding. Voor commercieel gebruik en voor gebruik op andere sites is uitdrukkelijk toestemming nodig van Individualis Praktijk voor Mesologie .

 

Foto’s

De foto’s op deze website zijn met zorg gekozen. Ze zijn met toestemming geplaatst, of rechtenvrij, of persoonlijk eigendom. Voor gebruik is uitdrukkelijk toestemming nodig van Individualis Praktijk voor Mesologie.

 

 

Links

Pleasant Health

Home

Contact

Deze website is tijdelijk